Proefschriften laten drukken

Proefschrift laten drukken

januari 24, 2017

by — Posted in Drukwerk

U bent bijna klaar met uw promotie. De laatste stap is uw proefschrift laten drukken, daarna hoeft u alleen nog maar de verdediging en natuurlijk het feest. Een proefschrift laten drukken klinkt vaak ingewikkelder dan het is. Het is wel belangrijk dat u een betrouwbare drukker vind die dit voor u kan uitvoeren. Er zijn een aantal zaken voor u belangrijk wanneer u uw proefschrift laat drukken. Zo is het belangrijk dat de drukker levert wat hij of zij beloofd. De kwaliteit goed is, het is tenslotte wel de bekroning van uw promotie onderzoek. En dat uw proefschrift op tijd geleverd wordt.

Een proefschrift laten drukken in beperkte oplage

ProefschriftEen proefschrift laten drukken gebeurt meestal in kleine oplage. Meestal heeft u niet meer een dozijn boeken nodig. Het is dan verstandig om een drukker te vinden die zich gespecialiseerd heeft in het drukken van kleine oplages. Ipskamp Printing is dan uw partner, wij zijn een drukkerij die gespecialiseerd is in oplages van 1 tot en met 2000 boeken. Daar komt nog eens bij dat wij over de afgelopen 35 jaar actief is in de wetenschappelijke druk markt. Zo drukken wij jaarlijks meer dan 1000 wetenschappelijke publicaties. U zorgt voor de inhoud en wij focussen ons op het drukken en binden van uw proefschrift.

Uw proefschrift laten drukken door Ipskamp Printing

Wanneer u kijkt op de internetpagina van Ipskamp Printing, dan zal u zien dat wij een speciaal gedeelte hebben om een proefschrift laten drukken. U kan instellen wat uw wensen zijn voor het drukken van uw proefschrift en wij geven direct een kosten indicatie. Om u optimaal tegemoet te komen in het laten drukken van uw proefschrift zal u zien dat wij u van goed advies kunnen voorzien. Dus wanneer u overweegt om uw proefschrift te laten drukken door ons, neem dan volledig vrijblijvend contact op met Ipskamp Printing over de mogelijkheden.

Proefschrift drukken via internet