Boek laten drukken

Boek laten drukken

januari 24, 2017

by — Posted in Drukwerk

Een boek laten drukken, over het algemeen de laatste stap van een boek schrijven. Deze stap zal u over het algemeen wel uit handen moeten geven, want het zelf drukken van een boek is bijna onbegonnen werk. U heeft veel specialistisch materiaal nodig om de kwaliteit te krijgen die bij uw werk past. Het is dus verstandig om het boek laten drukken uit te besteden aan een drukkerij. Echter wat kost dit? De kosten om een boek laten drukken zijn afhankelijk van een aantal zaken. Ten eerste natuurlijk hoe groot en/of dik is het boek. Ten tweede welke kwaliteit van drukwerk wilt u, hoe moet het boek eruit zien nadat het gedrukt is, welk papier, meer kleurig of slechts zwart en wit, etc. De laatste en niet onbelangrijke factor voor de prijs is de grootte van de oplage. Wilt u slechts één boek laten drukken dan zal dat (per boek) duurder uitvallen dan een oplage van 100 of misschien zelfs 1000 boeken.

Uw boek laten drukken door Ipskamp Printing

Stapel boekenIpskamp Printing biedt u de mogelijkheid om uw boek te laten drukken in een oplage die bij u past, in de kwaliteit die u zoekt. Wilt u slechts één boek laten drukken dan adviseren wij om te kiezen voor de Premium Print of Premium Plus Print methodes. Er zitten 2 grote verschillen tussen deze methodes, namelijk de manier van drukken en de eindfinish. De Premium Plus Print geeft een glossy-achtige uitstraling aan uw boek. Bij een grote oplage boeken, raden wij de Offset methode aan. Een oplage van ongeveer 500 boeken is het punt waarop de 3 methodes met elkaar op prijs concurreren.

Uw boek laten drukken, goed geregeld

Wanneer u contact opneemt met Ipskamp Printing dan zullen wij u van vakkundig advies voorzien. U kan bij ons ook proeven van verschillende druktechnieken opvragen zodat u de beste methode bij uw boek kan kiezen. Wilt u dus een boek laten drukken, neem dan vandaag nog contact op met Ipskamp Printing voor het beste resultaat voor een eerlijke prijs!