De beste LED bouwlamp

De beste LED bouwlamp

januari 24, 2017

by — Posted in Verlichting

Wanneer u aan bouwlampen denkt, dan denkt u vast aan die robuuste halogeenlampen met een lang snoer, waar een flinke bak licht uit komt en veel hitte. De licht opbrengst is natuurlijk wat u wilt, bij voorkeur gericht licht zodat u goed kan zien wat u aan het doen bent. Ook het feit dat de lamp tegen een stootje kan is prettig. Waar gehakt wordt vallen spaanders en zeker binnen een bouw project wordt een bouwlamp toch nog wel eens aangestoten. Echter kan het vervelend zijn dat de lamp zo veel warmte produceerd. Dit komt natuurlijk door de halogeen lamp, die zelf een hoge temperatuur nodig heeft om goed te functioneren. Er is ook een alternatief voor halogeen, u kan ook kiezen voor een LED bouwlamp.

De voordelen van een LED bouwlamp

LED bouwlamp in de avondWanneer u zou kiezen voor een LED bouwlamp, dan kiest u voor een zeer degelijk product dat een aantal voordelen heeft ten opzichte van de halogeen bouwlamp. Ten eerste produceert een LED lamp veel minder warmte, en de ruimte waarin de LED bouwlamp staan zal dan ook niet heel erg opwarmen. Een ander groot voordeel is dat de LED zelf praktisch ongevoelig is voor schokken. De gloeidraad van een halogeen lamp zou kunnen breken bij een plotselingen schok, daar heeft u bij een LED lamp geen last van. Daar komt bij dat de levensduur van een LED lamp ongeƫvenaard is.

Eenvoudig een LED bouwlamp kopen

Wanneer u overweegt een LED bouwlamp te kopen, dan is het verstandig om goed rond te kijken op het internet. U zal dan zien dat er verschillende webwinkels zijn waar u een LED bouwlamp kopen kan. Bijvoorbeeld kan u een LED bouwlamp kopen bij led-lampen-kopen.nl. Dit is een webwinkel die voldoet aan alle standaarden waar een goede webwinkel aan zou moeten voldoen. Betrouwbaar, snelle levering en natuurlijk scherpe prijzen!