Expert in Microsoft Dynamics NAV

ABC E Business is uw expert in Microsoft Dynamics NAV

januari 24, 2017

by — Posted in Software

Wanneer u aan ERP software denkt, dan denkt u meestal aan Microsoft Dynamics NAV. Microsoft Dynamics NAV is een uitgebreid ERP software pakket dat uitgebracht wordt door Microsoft. ABC E Business is een expert in het implementeren van Microsoft producten voor bedrijven. Zo neemt u eenvoudig bij ons Microsoft Dynamics NAV, of Microsoft Office 365 af. Wij zorgen voor de volledige implementatie zodat het precies aansluit op uw bedrijf.

Microsoft Dynamics NAV, het ERP software pakket vooor u

Dynamics NAVDe NAV in Microsoft Dynamics NAV staat voor Navision. Navision is een ERP software pakket dat eind jaren 80 is ontwikkeld in Denemarken. De gebruiksvriendelijkheid en efficientie van dit pakket heeft er ingeresulteerd dat Navision in 2002 overgenomen is door Microsoft. Microsoft heeft toen het pakket opnieuw uitgebracht onder de naam Microsoft Dynamics NAV. Door de jaren heen is dit pakket steeds verder ontwikkeld, zodat er meer mogelijkheden kwamen die bij de technologische ontwikkeling horen. Tegenwoordig is het goed mogelijk om uw Microsoft Office 365 te integreren in uw Microsoft Dynamics NAV. Tevens kan er voor gezorgd worden dat dit alles op een cloud staat zodat u overal waar u internet verbinding heeft, u in uw eigen ERP Systeem kan.

Microsoft Dynamics NAV in de cloud

Er zitten veel voordelen aan het werken met ERP software. Zo kan u altijd bij uw bestanden zolang u verbinding heeft met het internet. Daar komt bij dat wanneer u gebruik maakt van de Microsoft cloud, dat u zelf praktisch geen onderhoud meer heeft. De software en de servers worden up to date gehouden door Microsoft. Zij zorgen ook voor zaken als de back up en het onderhoud. ABC E Business kan voor u dit allemaal samenstellen en opzetten. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om ieder bedrijf hier mee te helpen. Wilt u meer informatie over Microsoft Dynamics NAV of over wat ABC E Business voor uw bedrijf kan betekenen, neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op!